NETWERK, CLOUD, SERVERS, ONDERHOUD EN MEER

CLOUD & ICT

digitaliseer uw organisatie

De grootste kernwaarde die wij hechten aan onze Cloud en ICT diensten is het wegnemen van al uw technische zorgen. U hoeft niet na te denken over deze technische zaken, het enige wat u wilt is dat het werkt. Als zich onverhoopt toch een storing voor doet, dan moet u van ons uit kunnen gaan.

Laat Bundelmedia uw kantoor, internet en mobiele werkplekken bewaken.

OFFICE 365

NETWERKBEHEER

SERVERS & OPSLAG

SOFT & HARDWARE

SYSTEEMBEHEER

WERKPLEKBEHEER

VOLLEDIG VERZORGDE ICT DIENSTEN

We kunnen er niet meer omheen; de zakelijke wereld is gedigitaliseerd. Of het nu gaat om uw bankzaken of uw klantcontact, het meeste gaat inmiddels online en u wilt vanaf elke locatie kunnen werken. Goede, stabiele ICT oplossingen zijn daarom een absolute must, u wilt een netwerksysteem waar u op kunt vertrouwen. Bundelmedia biedt u dit vertrouwen middels onze Cloud en ICT diensten. Bovendien kunnen wij iedereen van dienst zijn; van eenmanszaak tot het MKB.

Onze uurtarieven zijn concurrerend, onze software abonnementen zijn al per stuk af te nemen en de lijntjes zijn kort. U bent dan ook niet meer afhankelijk van een handig neefje of een “mannetje op zolder” want u kunt bij Bundelmedia terecht voor betaalbare en professionele Cloud en ICT diensten. Bovendien spreken wij de taal van de ondernemer en verwarren u niet met technische praat. Het gaat u immers maar om één ding; het moet werken!

VOOR EENMANSZAAK EN MKB

Professionele Cloud en ICT diensten zijn al lang niet meer alleen toegankelijk en betaalbaar voor grote bedrijven. De ICT oplossingen van Bundelmedia zijn juist gericht op ZZP’ers, eenmanszaken en het MKB. Dit door betaalbare tarieven, gunstige service afspraken en schaalbare software abonnementen die per stuk afneembaar zijn.

UW HARDWARE PARTNER

De ontwikkelingen van de apparatuur zijn voor de meeste ondernemers niet meer bij te houden, logisch, het gaat immers heel erg hard. Daarnaast heeft u vaak ook geen tijd om in de materie te duiken. Zodoende verzorgen wij ook de inkoop van hardware. Van computers tot printers van WiFi apparatuur tot complete kassasystemen.

GOED BEREIKBAAR HELDER CONTACT

Systeem vastgelopen? Internetstoring? E-mail komt niet binnen? Problemen waarmee u snel geholpen wilt worden. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren om snel te schakelen. Middels duidelijke service afspraken kunnen wij u bovendien ook in het weekend en de avonden telefonisch van dienst zijn!

MEER WETEN OVER ONZE DIENSTEN?

De koffie staat klaar!