Persberichten

Bundelmedia realiseert website RGym Beverwijk

By 13 januari 2017 mei 2nd, 2018 No Comments
RGym Beverwijk vond Bundelmedia via een collega reclamebureau. De ambitieuze fitnessondernemers Martijn Sinnige en Giancarlo Florio lieten vervolgens in een mum van tijd een volledig nieuwe website ontwikkelen.

De onderneming die het meest toonaangevende, luxueuze en complete fitnesscentrum in de regio Beverwijk en omstreken wil zijn laat hiermee zien dat ze klaar is voor de toekomst. De website sluit volledig aan op de wensen en voorwaarden die RGym Beverwijk vooraf stelde. Qua uiterlijk sluit het geheel aan bij de identiteit van de startende onderneming. RGym Beverwijk wil leden het gevoel geven dat ze voor een redelijke prijs de toegevoegde aandacht krijgen die ze mogen verwachten bij een sportschool in het hogere segment.Door de ruime ervaring van Bundelmedia op het gebied van website ontwikkeling waren de specialisten van het full-service reclamebureau in staat de nieuwe website van RGym Beverwijk snel en vlekkeloos op te leveren. Hierdoor konden de ondernemers hun focus op hun klanten behouden. Niels Bodewes namens Bundelmedia: “We lijken erg op elkaar. Spreken elkaars taal. Jonge ondernemers die een volledig frisse, nieuwe koers inzetten. Dat spreekt ons erg aan, omdat Bundelmedia zich ook op die manier in haar eigen branche beweegt. Hun enorme ambitie vertalen naar een bijpassende website is een enorme inspirerende opdracht.”

Over RGym Beverwijk:
RGym Beverwijk biedt een concept aan tegen een relatief lage prijs de concurrentie aangegaan wordt met het hogere segment. Qua luxe, speciale trainingsconcepten, de ruime opzet en met één op één begeleiding van de leden. RGym Beverwijk is op 8 januari 2017 geopend en gevestigd op de Spoorsingel 115 te Beverwijk.

Over Bundelmedia
Bundelmedia is een snelgroeiend, full-service reclamebureau te Beverwijk dat gespecialiseerd is in grafisch ontwerp, website ontwikkeling en online marketing. Bundelmedia richt zich op bedrijven in de regio IJmond, waarbij het diverse branches bediend als horeca, bouw, dienstverleners en overheden.

CONTACTINFORMATIE

Voor meer informatie over RGym Beverwijk bezoek http://www.rgym.nl
Ook op zoek naar een nieuwe website? Dan kunt u zich wenden tot Niels Bodewes. Hij is bereikbaar op 0251 262 080 of via niels@bundelmedia.nl