Skip to main content

Vaste reclamepartner voor het gehele concern.

Grand Café Cineac is het sfeervolle restaurant bij bioscoop Cineworld in Beverwijk. Met het hoge bezoekersaantal per dag en al het werk wat daar bij komt kijken is het fijn als je de reclame uit handen kunt geven. Bundelmedia is de vaste reclamepartner voor Cineac Beverwijk, Cineac Lisse en de bioscoop Cineworld.

Zo is Bundelmedia verantwoordelijk voor de grafische uitingen in de restaurants. Zowel voor de vestiging in Lisse als in Beverwijk wordt de menukaart regelmatig vervangen voor een nieuw ontwerp. In Beverwijk is er zelfs een heuse Cinekrant; een maandelijkse uitgave met daarin de dinerkaart, filmtips en leuke redactionele stukken.

Ook voor de bioscoop is Bundelmedia het vaste aanspreekpunt. Het ontwerp en de productie van luxe cadeaubonnen behoren tot ons portfolio, maar ook sign en belettering bij de counters, zoals menuborden en unieke ontworpen softijsmachines.

Naast de grafische uitingen zijn de websites van Cineac Beverwijk en Cineac Lisse door Bundelmedia ontworpen en ontwikkeld, evenals de fotografie.